POLÍTICA DE PRIVADESA

El titular d’aquesta pàgina web és:

MURMURIS COMUNICACIÓ
Correu electrònic: murmuris@murmuris.com

Quines dades recollim?

Normalment, a través de la pàgina web recollim dades de contacte de l’usuari per als diferents serveis que oferim a través del web, com es descriu a continuació.

En quins apartats de la pàgina web recollim dades personals?

  • A través del correu electrònic murmuris@murmuris.com
  • A través del formulari de contacte
  • A través de les xarxes socials que utilitzem, que estan detallades a la política de privadesa.

Recollida de dades de persones jurídiques o professionals

Si vostè és un usuari que contacta amb nosaltres però actua en representació d’una persona jurídica o és un professional independent, també recaptarem les seves dades per a la prestació del servei sol·licitat i per a fins comercials o de màrqueting sempre i quan ens ho autoritzi en el moment oportú.

 

Quin és l’objectiu o finalitat de la recollida de dades?

La finalitat de la recollida de dades en tots els apartats esmentats és la de mantenir un contacte directe i personalitzat amb els  usuaris. D’aquesta manera, farem servir les seves dades per a atendre la informació que ens hagi requerit, atendre les seves sol·licituds i garantir-li una experiència que respecti els màxims estàndards.

En cap cas rebrà informació de tercers sense haver-li informat i sol·licitat el seu consentiment exprés prèviament, vetllant d’aquesta manera per complir amb els paràmetres de la normativa europea; ni es realitzarà cap tipus de transferència internacional que tingui com a objecte les seves dades de caràcter personal.

També podrem utilitzar les seves dades amb fins de publicitat i de prospecció comercial, si mostra el seu consentiment de manera expressa en el moment indicat. Sens perjudici de l’obligació d’acceptar la Newsletter, l’usuari atorga el seu consentiment exprés per rebre comunicacions electròniques de Murmuris Comunicació.

Així mateix, l’informem que les seves dades personals no seran segmentades ni utilitzades amb altres finalitats que no siguin la mera informació dels serveis i de les activitats que Murmuris Comunicació ofereix.

No prenem decisions automatitzades sobre la base de perfils, llevat de la personalització de publicitat i la prevenció del frau a Internet.

Ús de les dades personals i ús de les dades per a fins comercials

Les dades personals que ens facilitin seran tractades per a les finalitats previstes a continuació:

  • Atendre i resoldre les sol·licituds requerides dels usuaris
  • Informar de novetats relacionades amb Murmuris Comunicació.
  • Enviar informació que es consideri que pugui ser d’interès de l’usuari

Advertir-lo que la informació que faciliti a través de la pàgina web pot revelar o permetre que altres dedueixin seva nacionalitat, ètnia, sexe, edat o altres aspectes de la seva vida privada. D’aquesta manera, en facilitar aquesta informació de forma totalment voluntària a través de qualsevol mitjà de la nostra plataforma, l’usuari està acceptant expressament i voluntàriament aquesta Política de Privacitat i de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

 

Compartir informació amb tercers

Murmuris Comunicació no facilitarà les dades dels usuaris a tercers. En el cas que volgués fer-ho, se li informarà prèviament i es  sol·licitarà el seu consentiment.

Base jurídica: consentiment inequívoc per al tractament de les seves dades

 
Consentiment de les persones físiques

En compliment del que exigeix la​​ Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals i el Reglament Europeu de Protecció de Dades 679/2016 i atenent al que estableixen les nostres polítiques internes, cada vegada que l’usuari ens faci arribar o enviï dades personals haurà de donar el seu consentiment exprés fent clic a la casella que apareix a la part inferior de cada formulari on es recullen les seves dades.

També, quan ens escrigui a algun dels nostres correus electrònics de contacte o bé a qualsevol altre habilitat per a funcionalitats concretes dins la pàgina web, estarà acceptant expressament que puguem demanar les seves dades per la finalitat o petició que ens hagi indicat.

Amb aquesta acció, està manifestant de forma lliure i inequívoca que està d’acord que Murmuris Comunicació tracti les seves dades segons les finalitats esmentades en els apartats anteriors.

L’usuari garanteix que les dades personals facilitades a l’entitat són veraces i es fa responsable de comunicar-ne qualsevol modificació.

L’acceptació de l’usuari que les seves dades siguin tractades amb les finalitats referides en aquesta política té sempre caràcter revocable, sense efectes retroactius, tot això d’acord amb el que disposa la legislació vigent.

Consentiment de les persones jurídiques o professionals per al tractament de les seves dades

L’informem que, si vostè actua en representació d’una persona jurídica o com a professional independent, ens autoritza a que li fem arribar informació associada als serveis contractats, d’una banda, o bé informació comercial, en els moments oportuns a través de l’acceptació de la present política de privacitat.

Així, quan sol·liciti alguna a través dels canals establerts per Murmuris Comunicació mitjançant la pàgina web, la seva informació també podrà ser tractada per a fins comercials i per a l’enviament de comunicacions electròniques sempre i quan així ens ho hagi autoritzat.

L’acceptació de l’usuari que les seves dades siguin tractades amb les finalitats referides en aquesta política té sempre caràcter revocable, sense efectes retroactius, tot això d’acord amb el que disposa la legislació vigent.

Sobre els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, oblit i limitació en el tractament

La Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals i el Reglament Europeu de Protecció de Dades 679/2016 ha implementat una sèrie de garanties jurídiques que permeten a l’usuari exercir els seus drets i accions relacionats amb el tractament de les seves dades.

Així, l’usuari en qualsevol moment i/o quan ho consideri convenient, podrà fer ús dels seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, oblit i limitació en el tractament escrivint al correu electrònic murmuris@murmuris.com amb una sol·licitud signada en què inclogui el seu nom, cognoms i fotocòpia del DNI o un altre document acreditatiu vàlid. Haurà d’indicar a l’assumpte de manera expressa la petició que desitja realitzar: accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, oblit o limitació en el tractament.

No obstant això, és important que com a usuari tingui en compte que la informació que ja hagi compartit amb altres usuaris per altres vies podria continuar essent visible. Murmuris Comunicació s’exonera de tota responsabilitat en relació amb l’eliminació d’aquesta informació.

També se li informa que pot dirigir-se a l’Autoritat de control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

 

 

Majoria d’edat

Els menors de 18 anys només podran fer servir el web sota la supervisió d’un pare/mare o un tutor.

Mesures de seguretat en la recollida de dades

Per garantir la seguretat a la pàgina web, Murmuris Comunicació ha adoptat mesures tècniques per mantenir la confidencialitat i la integritat de les dades dels usuaris que hagin estat remeses o recollides a través dels mitjans esmentats i per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que l’usuari faciliti a través de la plataforma.

També, en qualitat d’usuari de lapàgina web entén, accepta i comprèn que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables i que, per tant, s’obliga a adoptar les mesures de seguretat necessàries que li permetin confiar en la veracitat del web en el qual està introduint les seves dades.

L’usuari és l’únic responsable sobre les mesures de seguretat que implementi en relació amb la protecció de les seves dades, amb la qual cosa, Murmuris Comunicació no es fa responsable de les situacions en què l’usuari no hagi implementat les mesures de seguretat que corresponguin; ni de les seves conseqüències, així com degut a causes o danys provocats per tercers aliens a l’entitat, incloent casos fortuïts i/o de força major.

D’acord amb allò establert abans, l’entitat no pot garantir que tercers no autoritzats puguin tenir coneixement de la classe, condicions, característiques i circumstàncies de l’ús que els usuaris fan dels serveis oferts a la pàgina web.

Termini de conservació de les seves dades personals

Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps necessari per complir amb la finalitat per a la què es recapten i per determinar les possibles responsabilitats que se’n poguessin derivar de la finalitat, a més dels períodes que se’n derivin de la legislació aplicable.

Política a les xarxes socials

Murmuris Comunicació compta amb un perfil corporatiu a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram, Vimeo i Linkedin.

Així, en virtut del que disposa el Reglament Europeu de Protecció de Dades 679/2016, l’entitat és “Responsable del tractament de les seves dades” amb motiu de l’existència d’aquests perfils a les xarxes socials i el fet que ens segueixi i el puguem seguir, també.

Això significa que, si decideix incorporar el seu perfil corporatiu com a seguidor o donant un “Like” o un “M’agrada” als nostres continguts o perfils, accepta la present política, on li expliquem els seus drets i sobre com fem servir les seves dades.

En qualitat de responsable del tractament de les seves dades, garantim la confidencialitat en el tractament i el compliment dels seus drets, tot sempre sota els efectes del Reglament abans esmentat.

D’altra banda, l’informem que utilitzarem aquestes xarxes socials per anunciar les notícies o informació rellevants relacionades amb els projectes que realitzem o bé sobre temes que considerem poden ser del seu interès. També li fem saber que no hi ha cap vincle entre Murmuris Comunicació i aquestes plataformes o xarxes socials, de manera que acceptarà la seva política d’ús i condicions un cop accedeixi a les mateixes i/o validi els seus avisos, termes i condicions en el procediment de registre. Així, Murmuris Comunicació no serà mai responsable per l’ús o tractament de les dades que es faci fora de l’estricta relació i prestació de serveis indicades en aquesta política.

Ús de cookies de tercers

Sens perjudici de la Política de cookies, aquesta pàgina web utilitza Google Analytics, un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware amb l’oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units («Google»). Google Analytics utilitza cookies, que són arxius de text ubicats al seu ordinador, per ajudar el lloc web a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús del lloc web (incloent-hi la seva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors dels Estats Units. Google utilitzarà aquesta informació per compte nostre amb el propòsit de seguir la pista del seu ús del lloc web, recollint informes de l’activitat del lloc web i prestant altres serveis relacionats amb l’activitat del lloc web i l’ús d’Internet. Google podrà transmetre aquesta informació a tercers quan així li ho requereixi la legislació, o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google. Google no associarà la seva adreça IP amb cap altra dada de què disposi. Pot rebutjar el tractament de les dades o la informació rebutjant l’ús de cookies o mitjançant la selecció de la configuració apropiada del seu navegador, però ha de saber que si ho fa pot ser que no pugui utilitzar la plena funcionalitat d’aquest lloc web. En utilitzar aquest lloc web consent el tractament d’informació sobre vostè per Google en la forma i per als fins que s’indiquen més amunt.

Informació automàtica

Aquests són alguns exemples de la informació que recollim i analitzem: l’adreça IP d’Internet que utilitza per connectar-se a Internet amb el seu ordinador, el nom d’usuari, l’adreça de correu electrònic i la contrasenya del seu compte, la informació sobre el seu ordinador i la seva connexió a Internet i sobre la versió i el tipus de navegador; la seva configuració de zona horària, els tipus i les versions de la connexió del seu navegador, el sistema operatiu i la plataforma que utilitza, l’«historial de visites» de pàgines web (URL) des de, a través i cap a la nostra pàgina web (incloent-hi data i hora), el nombre de cookies, tot número de telèfon que hagi utilitzat per trucar al nostre servei d’atenció al client. També podem utilitzar dades del navegador com ara cookies, Flash cookies (també anomenades «objectes locals compartits»), o dades similars en certs llocs de la nostra pàgina web per prevenir el frau, entre altres propòsits. En les seves visites a la pàgina web, podem utilitzar eines de programari per mesurar i recollir la informació de la sessió, incloent-hi els temps de resposta de la pàgina, els errors de descàrrega, la durada de les visites a certes pàgines, informació sobre la interacció amb la pàgina (clics de ratolí, desplaçament per la pàgina o nombre de vegades que passa el ratolí per sobre de determinats ítems), i formes de sortir de la pàgina web. Així mateix, podrem demanar informació tècnica que ens ajudi a identificar el seu dispositiu amb finalitats d’anàlisi diagnòstica i prevenció del frau.

Drets de propietat intel·lectual i/o industrial

Tots els continguts de la web estan protegits per drets de propietat intel·lectual. Amb caràcter enunciatiu, que no limitatiu, el disseny gràfic, el codi font, els logos, els textos, els gràfics, les il·lustracions, les fotografies, el codi de llenguatge, el software i altres elements que apareixen a la web. Per això, l’usuari reconeix que la reproducció, distribució, comercialització, transformació i, en general, qualsevol altra forma d’explotació, per qualsevol procediment, de tot o part dels continguts d’aquesta web constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual i/o industrial de Murmuris Comunicació.

Modificació de la política de privadesa

Murmuris Comunicació es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com per a futurs usos que pogués realitzar de les dades personals dels usuaris de la pàgina web.

En cas que aquesta modificació afectés pel que fa al tractament de les seves dades, per exemple, perquè es pretén realitzar algun tractament addicional dels mateixos, no informat prèviament, procediríem a notificar-li d’aquesta realitat perquè indiqui la seva conformitat o disconformitat.

Es recomana a l’usuari, en tot cas, que procedeixi a la lectura de la Política de Privadesa de la nostra pàgina web cada vegada que hi accedeixi.

 

Acceptació inequívoca per al tractament de dades

D’acord amb tot l’expressat en la present política de privacitat, l’usuari acceptarà els tractaments de dades a partir dels canals i formularis ja expressats en aquesta política i per a les finalitats descrites.

 

Integració amb la resta de textos legals

Aquesta política de privacitat es complementa amb l’Avís Legal, la Política de Cookies i les condicions d’ús i/o de contractació associades a aquesta Pàgina Web.