Treballar per al Museu d’Arenys ens apassiona. Cada projecte és un repte. Aquest cop, l’encàrrec ha estat crear un audiovisual de presentació dels Museus, destacant allò que els fa únics.

 

Dos edificis sota el mateix nom: Museu d’Arenys. Per una banda, hi trobem el Museu Marès de la Punta, que alberga una col·lecció que ens permet fer un recorregut per la història de les puntes, amb treballs que van des de finals del segle XVI fins a l’actualitat distribuïts segons la procedència i la tècnica; dins del Museu Marès de la Punta també es pot trobar una sala dedicada a la història d’Arenys de Mar, amb objectes procedents de l’antic Museu Municipal Fidel Fita.

 

Per altra banda, el Museu Mollfulleda de Mineralogia, un dels museus monogràfics de caràcter científic més importants de Catalunya, on trobem un espai per introduir-nos a la mineralogia, un conjunt de minerals excepcionals distribuïts segons la classificació establerta per Strunz, exemplars de gran valor com el bismut de Villanueva de Córdoba o la mineralogia de Catalunya, entre moltes altres coses.

 

Murmuris Comunicació s’ha encarregat de la gravació i el muntatge d’aquest audiovisual, un petit tast d’allò que veureu quan visiteu els Museus d’Arenys.

 

Cliqueu AQUÍ per veure l’audiovisual.