Aquesta tardor l’equip de Murmuris Comunicació ha estat treballant colze a colze amb el grup de música Blaumut en el disseny i la creació de la imatge que envolta el seu nou single: “Ficció“.

 

Treballar amb Blaumut és sempre un plaer. Després del disc 0001, el grup està preparant el seu nou disc que publicarà la primavera del 2022. Per anar fent boca, han presentat un dels singles que en formaran part: Ficció. Per fer la posada en escena, durant el procés de disseny i creació de la imatge del single Ficció, el grup ens ha encarregat la sessió de fotografies i la realització del videoclip que acompanyen el tema.

 

Com no podia ser d’una altra manera, el nostre il·lustrador, en Xavi de la Iglesia (compositor, músic i cantant de Blaumut) ha creat el disseny de la portada i està treballant amb tota la imatge del disc.

 

Un procés que tot just acabem de començar i que a la primavera veurà la llum. De moment, però, us deixem amb el videoclip que hem produït i realitzat: Ficció; i amb algunes de les fotos de promoció. De mica en mica, anirem publicant més coses!