El passat mes de març, Blaumut va publicar el seu cinquè disc: Olímpica i Primavera. Tal com us anem explicant des del novembre de l’any passat, moment en què van publicar el seu primer single “Ficció”, per aquest disc el grup ha comptat amb Murmuris Comunicació per fer tota la part audiovisual. Després de les fotografies de promoció i els videoclips de “Ficció” i “Mercromina”, arriba el tercer clip, aquest cop de la cançó “El que vull”.

 

 

Per fer-lo ens hem basat en diverses premisses que s’ha marcat el grup per fer aquest disc: fer-lo a casa; jugar amb el blanc i negre, amb tocs de colors i seguir amb el concepte realitat-ficció. Amb una imatge molt cuidada i una estètica elegant, ens endinsem en una partida d’escacs on mirarem cara a cara les figures. En un món on les regles marquen cada passa, on només pot sobreviure un rei, només ens queda dir: que comenci la partida.

 
De nou, volem donar les gràcies a Blaumut per confiar en nosaltres i per fer que el nom de la cançó i tot el que hi amaga, sigui una realitat, perquè sí, perquè sempre ens deixen fer el que volem, i ens encanta!

 

Si voleu veure els anteriors videoclips que hem fet per a Blaumut, aquí els teniu: