Arriba l’estiu i amb ell els festivals. No és cap secret si us diem que l’equip de Murmuris Comunicació som de música i d’aire lliure. Ens encanten aquells festivals recollits, que et permeten devorar les propostes musicals amb proximitat, calma i tranquil·litat. I un d’ells és el Festival de Jazz d’Arenys de Mar, que enguany celebren els seus 30 anys. 

 

Cada estiu és una de les nostres parades obligatòries, perquè ens permet gaudir de propostes de jazz nacional i internacional en directe, en un espai tranquil i amb un ambient acollidor. És per això que ens va fer molta il·lusió quan l’equip del festival es va posar en contacte amb nosaltres perquè realitzéssim l’anunci dels seus trenta anys. Havia de ser curt, i a més, l’Enric Pera, tècnic de cultura de l’Ajuntament d’Arenys de Mar i un dels organitzadors del festival, tenia clara la idea i el protagonista. Així que ens vam posar a treballar conjuntament per tirar el projecte endavant (amb ell sempre és fàcil el que se’ns fa difícil és deixar de parlar de música i viatges).

 

La Marta Pérez i Verge ha dirigit i realitzat la gravació, el muntatge, el retoc de color i ha locutat la veu en off. En Xavi de la Iglesia s’ha encarregat dels grafismes, de gravar el so ambient, de fer el muntatge musical, els efectes i també de la gravació de la veu en off. Un projecte que hem gaudit des del primer moment i que ens ha permès descobrir un nou talent: en Jordi Zafra, encarregat de protagonitzar l’anunci, que ens ho ha posat tot molt fàcil.

 

Gràcies a tots els qui heu aportat el vostre granet de sorra, ens retrobem ben aviat amb nous projectes.

 

Us deixem tot seguit l’anunci realitzat per Murmuris Comunicació:

 

 

Per a més informació del Festival de Jazz d’Arenys de Mar, o per comprar entrades, cliqueu AQUÍ.