Aquest cop a Murmuris Comunicació hem entrat dins el món de les asseguradores de la mà d’Axa CapGròs, creant el pla de comunicació de l’empresa. Per definir-lo, hem viatjat als inicis de l’asseguradora, per saber quan i com va néixer, hem analitzat també la seva situació actual i hem definit el futur que es vol. A partir d’aquí, hem establert uns objectius concrets, hem definit el públic a qui es dirigeix, la competència, els diferents recursos comunicatius, les eines i el missatge, tots ells ajustats a les necessitats exclusives d’Axa CapGròs.

 

A través del pla de comunicació es vol generar una imatge unificada, multiplicar la visibilitat i minimitzar els errors, evitar despeses innecessàries, optimitzar temps i resultats, definir els objectius concrets i els canals que farem servir, generar empatia i fidelització.

 

Ha estat un plaer conèixer l’equip que s’amaga al darrere de les tres oficines d’Axa CapGròs, situades a Arenys de Mar, Mataró i Granollers. Gràcies per comptar amb nosaltres!

 

Tens el talent i ara et falta que la gent ho sàpiga? Tens dubtes en com encaminar la comunicació del teu projecte? No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!