Aquesta setmana la regidoria de turisme d’Arenys de Mar ha presentat el nou eslògan per a la campanya d’estiu 2021: Arenys de Mar inspira. El mateix joc de paraules amb el qual es van presentar quan ens vam reunir fa uns mesos per parlar del projecte. Ho tenien molt clar, volien un vídeo de menys d’un minut que transmetés aquest concepte: inspirar. I ràpidament ens va captivar.

 

Serenor, pau, tranquil·litat, bellesa… eren les sensacions amb les quals hauríem de jugar per transmetre les qualitats de la vila: la seva cultura, gastronomia, art i tradicions. El context actual que estem vivint de pandèmia era un factor a tenir en compte, ja que després de tant temps tancats i amb mascareta, el concepte inspirar, també ens dirigia cap a la llibertat, cap a omplir els pulmons.

 

Quin ha estat el nostre rol?

 

Basant-nos en totes aquestes idees, des de Murmuris Comunicació hem creat la música sobre la qual dansen les imatges que hem enregistrat des de diferents punts del poble: el Port d’Arenys de Mar, la platja, el Cementiri de Sinera, el Mercat Municipal, el Museu Marès de la Punta, l’església de Santa Maria, la Riera, entre altres. I amb les imatges i la música, hem editat aquest anunci de 50 segons on hem concentrat tots els conceptes treballats.

 

Les nostres imatges també apareixeran a la cartelleria que acompanyarà la campanya i que es podrà veure a diferents punts del poble.

 

Voleu veure l’anunci? Aquí el teniu: