Les primeres reunions. Avui us volem explicar una de les etapes que més ens agraden a l’equip de Murmuris Comunicació quan comencem un projecte nou: la primera reunió. Sí, ens referim a la primera trobada on ens veiem cara a cara perquè ens expliqueu què feu, com treballeu, quina és la vostra filosofia… Aquell moment on coneixem tot el que s’amaga al darrere i on veiem, sobretot, la passió que us porta a encapçalar aquell projecte, feina o idea.

 

Justament aquesta passió és amb la que ens quedem, la que ens fa tornar a l’estudi i començar a pensar, dibuixar, abocar totes les idees que ens venen al cap. Quan això ens passa és bona senyal, perquè ja no hi ha aturador. I així va ser amb Can Marpons. Recordem perfectament la primera trobada a la finca, quan ens va venir a rebre la seva gossa, vam passejar entre els hivernacles, vam escoltar com per tradició familiar en Pep treballa els camps de maduixes del Maresme amb idees molt clares: tornar als orígens, tornar als principis de l’agricultura ecològica.

 

A partir d’aquí ja van venir moltes més visites a la finca per fer les fotografies, parlar del contingut, menjar maduixes del Maresme…  Per copsar tots els detalls, conceptes i imatges que ens ajudessin a crear des de zero la pàgina web de Can Marpons, productors de maduixes del Maresme.

 

Voleu donar un cop d’ull al resultat? Aquí el teniu: web de Can Marpons, productors de maduixes del Maresme