El grup musical Blaumut està d’aniversari, per celebrar-ho ha preparat una gira sota el nom de Blaumut 10, que comptarà amb quatre concerts simfònics, amb més de cinquanta músics dalt l’escenari amb un repertori format pels grans èxits de la banda.

 

Per crear la imatge d’aquesta etapa, la banda ha treballat amb Murmuris Comunicació per fer les fotografies de promoció. A l’hora de plantejar el concepte, la fotògrafa Marta Pérez i Verge s’ha centrat en allò que diferencia el grup de la resta: els instruments de corda i l’elegància. Inspirada en les sessions de fotos de música clàssica, per primer cop, el grup ha aparegut davant la càmera posant amb els seus instruments.

 

La gira, a part dels quatre concerts simfònics, també comptarà amb un seguit de concerts en format banda, on s’interpretaran els temes que el públic ha demanat veure dalt l’escenari durant aquests deu anys.

 

Les fotografies es poden veure en cartelleria, anuncis i xarxes socials, tant del grup com dels festivals i teatres on la banda farà parada aquest 2023.