“Sant Roc en primera persona” és un recull de testimonis que ens expliquen la festa de Sant Roc d’Arenys de Mar des de la seva experiència. A través dels quatre testimonis que protagonitzen els audiovisuals, fem una mirada històrica i transgeneracional de la festivitat arenyenca.

 

Una sèrie de quatre vídeos realitzats per Murmuris Comunicació i produïts pel Museu d’Arenys de Mar i BAR – Associació Cultural d’Arenys de Mar, que complementen l’exposició temporal dedicada a Sant Roc, que es pot visitar fins al 16 d’agost del 2023. 

 

 

Veure els capítols de “Sant Roc en primera persona”:

 

Toni Pardo ha estat vinculat a la festa de Sant Roc des que era petit fins fa uns anys, l’ha vist evolucionar i ha estat un dels membres que l’ha mantigut viva quan semblava que s’estava a punt de perdre (clica aquí per veure’l)

 

Georgina Yglesias, captadora quan era adolescent, va ser una de les impulsores de la creació del paper de macipa, per tal que les noies també poguessin portar almorratxa i no fos només una tasca dels nois (clica aquí per veure’l).

 

Jana Graupera, actual membre del patronat de Sant Roc, ens explica quan va començar a formar part de la festivitat i com la viu des de dins l’organització (clica aquí per veure’l).

 

El macipet Max Fradera és el més jove dels quatre testimonis, fa uns anys que va decidir participar de la festa amb la intenció d’arribar a ser macip d’aquí a uns anys i portar, per fi, l’almorratxa (clica aquí per veure’l)