A Murmuris Comunicació hem elaborat per a l’Ajuntament de Sant Pol de Mar l’audiovisual explicatiu “Votacions del pressupost participatiu”.

 

L’Ajuntament de Sant Pol de Mar treballa des de fa anys per promoure la participació ciutadana i per fomentar que la ciutadania s’involucri cada vegada més en la presa de decisions municipals, per tal que la gestió es faci de manera consensuada i d’acord amb les seves necessitats i inquietuds.

 

La primavera de l’any 2022 la regidoria de Participació Ciutadana va obrir el Procés de Participació Ciutadana on la població va poder proposar i presentar idees de millora per al poble. Per fer més entenedora la proposta es va realitzar un vídeo explicatiu del reglament de participació, audiovisual que vam fer des de Murmuris Comunicació.

 

Aquest 2023 ha estat l’any de les votacions. D’un total de 15 propostes finalistes la ciutadania ha hagut de votar les que volen que es facin realitat, fins a esgotar el límit pressupostari de 100 mil euros. Per facilitar la tria, l’Ajuntament ha encarregat a Murmuris Comunicació la realització d’un audiovisual que reculli les 15 propostes finalistes i expliqui com es poden votar.

 

Per fer-lo hem treballat amb imatges representatives de Sant Pol, que hem gravat per a l’ocasió, i infografies animades. Perquè sigui més entenedor el contingut de l’audiovisual, s’ha optat per barrejar el text animat amb imatges gravades i il·lustracions i s’ha acompanyat d’una veu en off, locutada i enregistrada també per Murmuris Comunicació.

 

El vídeo s’ha publicat a la web de l’Ajuntament de Sant Pol de Mar i a les seves xarxes socials.