Blaumut celebra 10 anys de la sortida del seu primer disc “El Turista”. Per fer-ho ha preparat una gira simfònica amb més de 50 músics dalt l’escenari, i tot un seguit de sorpreses per commemorar aquesta data. Entre elles, la publicació, coincidint en les festes de Nadal, del vídeo de la seva nadala “Simplement”, versionada a veu, guitarra i corda.

 

En paraules del grup, ”Simplement ha estat una d’aquelles cançons que, sense saber ben bé el perquè, agafen vida per elles mateixes. Va néixer el 2015 com una cançó petita, acollidora, un esbós de nadala sense ser-ho i, amb el temps, heu fet que sigui una de les nostres cançons més escoltades. És per això que us devíem aquesta versió. L’hem gravat amb la formació inicial del grup: en Xavi, en Vassil i l’Oriol, per fer un petit homenatge als nostres inicis, que d’això es tracta quan celebres 10 anys, no?”

 

Quan ens va arribar la proposta, ràpidament vam tenir clar com volíem que fos el vídeo: havia de ser senzilla, despullada i transmetre la calidesa de la cançó. D’aquesta idea n’ha sortit aquest vídeo que esperem que gaudiu tant com nosaltres fent-lo.

 

Gràcies, Blaumut, per deixar a les nostres mans la imatge d’aquesta joia de cançó.