En un món on gairebé tot el contingut el consumim digitalment, a Murmuris Comunicació ens fa molta il·lusió quan la feina feta la podem palpar amb els dits. Això és el que ens ha passat quan hem tingut a les nostres mans el vinil de l’últim disc del grup català Blaumut, dissenyat pel nostre equip.

 

El concepte, les il·lustracions i el disseny del vinil són d’en Xavi de la Iglesia, el nostre il·lustrador de capçalera. Qui millor que qui ha fet néixer i créixer les deu cançons per representar l’essència que contenen. A l’hora de crear-lo, hem volgut seguir la línia del disseny del cd i tota la imatge que acompanya la presentació del disc Olímpica i Primavera. El blanc i el negre són els dos colors escollits per donar forma al disseny. La primavera trenca el blanc glaçat de l’hivern amb el color vermell que tenyeix el centre de la galeta.

 

L’encarregada de la fotografia que apareix al vinil és la Marta Pérez i Verge, la nostra fotògrafa i realitzadora audiovisual, que ha acompanyat a Blaumut des de l’inici de la creació del disc. Amb ella el grup ha fet, no només els seus videoclips, també totes les fotografies que acompanyen la promoció d’aquest. La llum i les ombres dibuixen els rostres dels cinc membres de la banda, i reforcen el concepte dels dos colors, de la llum i la foscor.

 

Veure com les fotografies i les il·lustracions embolcallen les deu precioses cançons d’Olímpica i Primavera ens fa immensament feliços.