En plena celebració de la festa de Sant Roc d’Arenys de Mar, l’equip de Murmuris Comunicació us convidem a visitar l’exposició temporal del Museu d’Arenys de Mar: Sant Roc. Aigua, festa, tradició. Un recorregut que us farà viure en primera persona l’energia del 16 d’agost, recreant-ne les olors, els sons i els colors. Però també en coneixereu la seva història i els elements imprescindibles per viure-la en primera persona. 

 

L’exposició “Sant Roc. Aigua, festa, tradició” és un recorregut que permet experimentar i sentir una festa que és patrimoni d’interès nacional a més de conèixer la seva història i la seva evolució. Ens convida a introduir-nos en una de les festes més singulars del calendari arenyenc, conèixer els seus orígens, la seva evolució i sobretot viure-la en primera persona a través de tots els sentits.

 

Per aconseguir-ho, l’Associació cultural BAR, encarregada de comissariar l’exposició itinerant, ha volgut apropar els 400 anys d’història de la festa de Sant Roc a tots els públics amb un llenguatge actual, on la imatge i l’audiovisual hi fossin molt presents. I aquí és on hem entrat en joc Murmuris Comunicació. Sota una premissa clara: “llenguatge Tik Tok”, hem creat tots els audiovisuals de l’exposició.

 

Actualment “Sant Roc. Aigua, festa, tradició” es pot visitar fins al 16 d’agost del 2023, al Museu d’Arenys de Mar.

 

Voleu veure un tast del que hi trobareu? Feu play al vídeo que hem preparat per al Museu d’Arenys de Mar on els comissaris de l’exposició ens expliquen tots els detalls:

 

 

Per a més informació consulteu la web del Museu d’Arenys de Mar, o visiteu el perfil d’instagram creat per l’exposició @16dagost.