A Murmuris Comunicació ens encanta conèixer qui hi ha darrere de cada projecte, escoltar, conversar, fer volar la imaginació, i tot això ho plasmem a través d’audiovisuals, textos, il·lustracions, dissenys, pàgines web, música… Però de tots els projectes, el que ens permet indagar i aprofundir al màxim sense semblar xafarders, anar endavant i enrere en el temps, preguntar, imaginar, estudiar i investigar és la creació de plans de comunicació. A través d’ells anem a l’origen, al passat, al present i al futur que volem. 

 

I això és el que hem fet amb el Museu d’Arenys de Mar, que es va posar en contacte amb Murmuris Comunicació per treballar el seu pla de comunicació. Amb ells hem anat a l’origen de tot, hem analitzat la seva situació actual i hem establert uns objectius concrets, hem definit el públic a qui es dirigeix, la competència, els diferents recursos comunicatius, les eines i el missatge, tots ells ajustats a les necessitats exclusives del Museu d’Arenys de Mar

 

Actualment, vivim en una societat on les vies de comunicació són moltes i estan a l’abast de tothom. Això fa que l’oferta sigui immensa i, per tant, distingir-nos i destacar entre la multitud és el que ens farà arribar al públic que volem. A través del pla de comunicació es vol generar una imatge unificada, multiplicar la visibilitat i minimitzar els errors, evitar despeses innecessàries, optimitzar temps i resultats, definir els objectius concrets i els canals que farem servir, generar empatia i fidelització.

 

 

Tens el talent i ara et falta que la gent ho sàpiga? Tens dubtes en com encaminar la comunicació del teu projecte? No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!